Apartment
Apartments
Zeige alle 4,985 Apartments
Hotels
Hotel
Zeige alle 18 Hotels
Villen
Villas
Zeige alle 5 Villen
Häuser
Houses
Zeige alle 590 Häuser

Blogs Liste:

zeigen 1 - 8 von 8
MAKARSKA RIVIJERA I PORODIČNO LETOVANJE
loading...
No Image Available
Makarska rivijera je mesto za ljubitelje najlepših plaža koje se u Hrvatskoj protežu duž cele obale. Polazeći od Brela na severu do Gradca na jugu, rivijera je 60 km duga sa centrom u Makarskoj. Idealno mesto za porodični odmor, gde će vaša deca imati obilje zabave i vi ćete imati priliku da se opustite.
2016-05-17 17:16:49  
IZLETI U HRVATSKOJ
loading...
No Image Available
Letovanje u Hrvatskoj pruža niz nezaboravnih doživljaja. Upotpunite svoj odmor sa izletima. Mogućnosti za izlete u Hrvatskoj su brojne. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru, preporuci i da uživamo s vama.
2016-05-04 16:49:09  
GASTRONOMIJA DALMACIJE
loading...
No Image Available
Šta je letovanje bez dobre večere i dobrog vina? U Dalmaciji možete da očekujete mnoge izvrsne specijalitete koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Dalmatinska kuhinja je zdrava, veoma ukusna i svaki put ostavlja poseban utisak. Definitivno morate da probate!
2016-04-26 13:54:35  
MANIFESTACIJE U DALMACIJI
loading...
No Image Available
U Hrvatskoj ima mnogo, mnogo kulturnih, sportskih i gastronomskih događaja. Postoje brojni događaji na neverovatnim otvorenim prostorima, mestima, i to ih čini posebnima. Od muzičkih festivala do sajmova hrane, umjetničke izložbe sa folklorom, filmski festivali i drugo, Hrvatska ima za ponuditi mnogo toga za sve ljubitelje kulture. Ukoliko želite malo drugačiji odmor, imamo nekoliko predloga za vas.
2016-04-13 11:12:13  
AKTIVAN ODMOR
loading...
No Image Available
Svaki odmor postaje još zanimljiviji kad se dopuni nekom avanturom ili aktivnostima. Ležite na plaži, sunce sija, opustili ste se, pijete koktel, čitate omiljenu knjigu ... i onda nakon nekoliko dana osetite da vam je potrebno nešto više. Tada treba da birate aktivan odmor.
2016-04-07 15:34:48  
DOBRO NAM DOŠLO PROLEĆE
loading...
No Image Available
Proleće je najbolje godišnje doba u godini i svi vole proleće. Postoji nekoliko razloga da posetite Hrvatsku u proleće: ugodno vreme, niže cene, nema gužve na putevima, u prodavnicama, gradovima ili kod turističkih atrakcija, kao i razlog više za aktivni odmor. Posetite Hrvatsku obalu u proleće, bićete iznenađeni kako je lepo.
2016-03-30 10:29:22  
MESTA KOJA MORATE DA POSETITE U HRVATSKOJ
loading...
No Image Available
Predstavićemo vam tri mesta u Hrvatskoj, po našem izboru, koja su definitivno najinteresantnija u Hrvatskoj i koja zaslužuju da se nađu na vrhu liste kao najposećenija mesta.
2016-03-22 13:27:17  
POSETI HRVATSKU
loading...
No Image Available
Hrvatska je prelepa zemlja i mesto koje vredi posetiti. Pogodna je za posjet tokom cele godine, ali je idealna za letnji odmor. Ono što je očaravajuće u Hrvatskoj je prelepa kristalno čista voda i dobre šljunčane plaže. To je vrlo zanimljiva zemlja i morate je posetiti barem jednom u životu.
2016-03-14 14:11:45  
zeigen 1 - 8 von 8

Kroatische Zentrale für Tourismus

Allianz Kroatien

Verband der Kroatischen Reisebüros

img
Favoriten
img
Falls Sie Ihre Favoriten für Ihren nächsten Besuch speichern möchten: oder registriren sie sich hier